Over Allon

2009

Het begin...

Hij begon met het bouwen van websites met HTML, CSS en jQuery. Hij kreeg het idee door gepraat op de Scouting vereniging over een nieuwe website. In een nacht heeft Allon geleerd hoe hij websites kon bouwen met HTML en CSS. Zo heeft hij een oude website nagebouwd om te oefenen. Vanaf dat moment was het: het blijven ontwikkelen van websites en de eigen kennis.

Over Allon Het Begin
2011
Over Allon Programmeren

Programmeren

Begonnen met programmeren in PHP. Na een aantal maanden volgde de eerste poging om een blogging platform te schrijven. Daarna kwamen de eerste webapplicaties.

2012

Wordpress

Begonnen met Wordpress theme development. Met Wordpress kun je jouw website op een makkelijke manier onderhouden. Daarnaast kun je er ook mee bloggen.

Over Allon Wordpress
2015
Over Allon Craft Cms

Craft CMS

Craft geeft meer flexibiliteit dan een Wordpress website. Je bent niet beperkt tot een aantal pagina's en een blog. Heb je naast je blog nog een portfolio nodig? Of een producten / services pagina? Dit kan allemaal met Craft.

Persoonlijk

Niet alleen webdesign en –development is een enorme passie voor Allon. Naast het web heeft Allon altijd passie gehad voor muziek. Sinds zes jaar is Allon gitarist, schrijft hij nummers en sinds 2 jaar zingt hij. Als hij niet bezig is met websites of muziek dan is hij met z'n vrienden op stap of een boek aan het lezen.

Achtergrond

Allon is geboren in Gouda, waar hij op het moment ook woont. Zijn roots liggen aan moeders kant in Suriname, aan vaders kant in Nederland.

Wat heb ik hiervoor gedaan?

Voordat Allon informatica ging studeren heeft hij een schot gewaagd op de pabo. Dat heeft hij gedaan omdat hij het leuk vind om te werken met kinderen en graag kennis wilde overbrengen. Dit bleek echter lang niet zo leuk te zijn als programmeren en ontwerpen dus heeft Allon gekozen om informatica te studeren. Vóór de pabo heeft Allon een paar jaar gewerkt en daarvoor heeft Allon de opleiding Juridisch Medewerker gedaan op het MBO.

Bekijk mijn curriculum Vitae.

2017

Informatica

Begonnen aan de studie informatica. Zoals je hierboven kunt lezen deed Allon al het een en ander aan programmeren. Hierdoor wist hij al dat informatica een carrière zou zijn die goed bij hem zou passen. Allon is erg enthousiast over deze studie en erg ambitieus in het ontwikkelen van zijn eigen kennis en vaardigheden.

Persoonlijke kenmerken

Professioneel omschrijft Allon zichzelf als analyserend, accuraat en klantgericht. Allon heeft veel ervaring met dienstverlenende beroepen. Allon is discreet, betrouwbaar en flexibel. Daarnaast is Allon behoorlijk ambitieus op het gebied van informatica en muziek. Zijn vrienden omschrijven hem als een lief persoon. Hij krijg vaak te horen dat hij geen kwaad in hem heeft, altijd voor zijn vrienden klaar staat en het beste voor anderen over heeft.

Interessegebieden

Allon heeft een heel breed interessegebied. In de informatica is hij vooral geïnteresseerd in het web en nieuwe technologieën. Buiten de informatica is Allon geïnteresseerd in andere mensen, muziek, literatuur en (kleding)stijl.

Toekomstplannen

Als Allon eenmaal klaar is met de studie informatica dan wil hij werkzaam zijn bij verschillende bedrijven als freelancer. Hij wil altijd zijn kennis blijven ontwikkelen en wil zich daarom blootstellen aan zoveel mogelijk diverse en uiteenlopende problemen.